Львів'янина судитимуть за поширення радянської символіки

1297 0
Він вів публічну сторінку у забороненій соціальній мережі «Одноклассники».
Фото умовне

Фото умовне

Мешканця Львова судитимуть за публічне поширення та використання радянської символіки. Він вів публічну сторінку у  забороненій соціальній мережі «Одноклассники».

Джерело: Львівська обласна прокуратура

Уродженець Білорусі, який протягом тривалого часу проживає у Львові та є громадянином України, поширював дописи, в яких містяться ознаки пропаганди комуністичного тоталітарного режиму та зображення комуністичної символіки. 

Читайте також: На Львівщині викрили росіянина, який розповсюджував пропаганду

Проти зловмисника скерували обвинувальний акт за використання символіки комуністичного тоталітарного режиму. 

Нагадаємо, що на Яворівському полігоні затримали двох військовослужбовців та медичну працівницю, які працювали на воєнну розвідку Росії.

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!