На Яворівському полігоні викрили двох військових та медика, які працювали на росію

2701 0
До початку повномасштабного вторгнення їх завербували спецслужби рф.
фото Офісу генпрокурора

фото Офісу генпрокурора

На Яворівському полігоні затримали двох військовослужбовців та медичну працівницю, які працювали на воєнну розвідку Росії. За даними слідства, до початку повномасштабного вторгнення їх завербували спецслужби рф. Вони збирали інформацію, яку ворог використовував для протидії українським Силам оборони.

Як повідомили у Офісі Генерального прокурора, за допомогою месенджерів вони повідомляли представникам держави-агресора інформацію про локації окремих підрозділів українських захисників на полігоні, результати міжнародного військового співробітництва, візити військово-політичного керівництва України, а також про розгортання бойових частин та локації військової техніки. 

Читайте також: На Львівщині викрили росіянина, який розповсюджував пропаганду

Наразі встановлюються інші причетні до злочину особи.

Нагадаємо, від початку повномасштабного вторгнення на території Львівської області СБУ викрила понад 100 зловмисників, які працювали на росію. 

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!