Львів'янина затримали за незаконне переправлення ухилянтів за кордон

1206 0
Чоловік займався перевезення громадян України та рф.
Фото: Львівська обласна прокуратура

Фото: Львівська обласна прокуратура

Львів'янину повідомили про підозру через незаконне перевезення громадян України та рф за кордон. Свої послуги оцінив у 1 400 доларів США з особи. 

Джерело: Львівська обласна прокуратура

За даними слідства, чоловік обіцяв надати пакет фіктивних документів, для внесення даних чоловіків до системи «Шлях».  Таким чином їм дозволявся виїзд за межі України як водіям вантажівок. Зловмисника затримали після одержання ним грошових коштів у сумі 4 200 доларів США та 1 600 Євро.

Читайте також: На Львівщині судитимуть двох ухилянтів з інших областей, які намагалися втекти за кордон з підробленими документами

Як повідомили у прокуратурі, наразі тривають слідчі дії.

Нагадаємо, що 47-річного Владислава Козєєва, який фотографував військові об’єкти у Львівській області та надсилав їх росіянину, визнали винним у державній зраді. 

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!