Політична реклама

«Людей епохи Шевченка» розмістили у Парку культури у Львові

1202 0
У Львові стартував оригінальний культурний проект «Людина епохи Шевченка» – в парку культури і відпочинку ім. Богдана Хмельницького встановили величезні банери, де зображені люди, які жили з Шевченком в одну епоху.

 Серед них політик Отто фон Бісмарк, королева Вікторія, вчений Луї Пастер, письменниця Шарлота Бронте, підприємець Анрі Нестле, англійський математик Ада Лавлейс та інші.

Фото Fb Ірина Подоляк

Це – люди, які представляють контекст, в якому жив Шевченко для того, аби по-новому зрозуміти деякі моменти біографії українського письменника.

Крім того, в межах святкування Дня міста Львова біля Катедри представлять виставку плакатів сучасного бачення Шевченка. Координатором виставки «Сучасне бачення Шевченка в плакаті» є Ярослав Філевич. Свої доробки представлять львівські плакатисти.

Обидві виставки згодом перенесуть в інші частинами міста Львова.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!