Маф біля «Супутника» не змогли перенести

3204 0
Жінка, що знаходилась всередині МАФу, після ознайомлення із документами зачинилася всередині.
Фото: Facebook-сторінка Христини Процак

Фото: Facebook-сторінка Христини Процак

Сьогодні на Левандівці виконавці рішення виконкому ЛМР не змогли перенести МАФ, що розташований поблизу «Супутника» на вул. Повітряній, 22а. Його мали посунути з метою проведення протиаварійних і планових робіт. Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомив заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

За його словами, жінка, що знаходилась всередині МАФу, після ознайомлення із документами зачинилася всередині. Також на місце прибули адвокат та представник власника споруди.

«Ця пані забарикадувалась в середині. Ми викликали поліцію та слідчо-оперативну групу. На жаль, вони не змогли зробити так, щоби вона вийшла ізсередини. Вся техніка була готова переносити МАФ, але поліція дала чітке розуміння, що ми не маємо права його піднімати, поки та мзнаходиться людина. Станом на зараз ця територія обгороджена, але ми будемо продовжувати втілювати рішення виконкому, яке має бути виконано», – сказав він.

Читайте також: На виконкомі не погодили будівництво скляного кафе на Чупринки

Нагадаємо, що рішення про перенесення МАФу біля культурно-мистецького центру «Супутник» ухвалили на засіданні виконавчого комітету 13 квітня. Минулого тижня працівники СБУ затримали керівника «Супутника» під час отримання хабара. Однак активісти та представники міської влади повідомляють, що керівника комунального закладу Олександра Агашкова підставили через неправомірну діяльність МАФу. Згодом за рішенням суду його взяли на поруки нардепи Ірина Подоляк та Ігор Васюник.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!