Маленьких львів’ян кличуть на новорічний майстер-клас

2407 0
18-го грудня, у Сенсотеці відбудеться свято «Музичний Миколай», у межах якого проведуть безкоштовний майстер-клас зі створення новорічних віночків із музичним супроводом. До участі запрошують усіх охочих.

У заході, присвяченому Дню святого Миколая, візьмуть участь вихованці львівського інтернату для дітей з вадами зору та учні Львівського професійного ліцею комп’ютерних технологій. Крім того, організатори гостинно запрошують усіх маленьких львів’ян.

Читайте також: 7 локацій у Львові, де можна зустріти Святого Миколая

Діти плестимуть новорічні віночки й слухатимуть музику, яку для них гратимуть наживо. Участь у святі – безкоштовна. Розпочнеться майстер-клас 18-го грудня, о 15:00 в інклюзивному просторі неформальної освіти «Сенсотека» (вул. Уласа Самчука, 22).

Нагадаємо, у Львові шукають помічників Святого Миколая. Усі небайдужі можуть допомогти відповісти на листи дітей із Львівської школи-інтернату № 2, які очікують на свої подарунки 19-го грудня.

Довідка. Команда «Сенсотеки» працює над втіленням інклюзії у місті Львові, створюючи спільні інклюзивні свята та спільне навчання для мішаних груп. Діти з інвалідністю мають змогу спілкуватись із однолітками поза межами школи, разом вчитись та проводити дозвілля.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!