Політична реклама

Малозабезпеченим львів'янам надають послуги у трьох пунктах міста

1420 0
З ініціативи управління соціального захисту Львівської міської ради у Львові триває кампанія під гаслом «Соціальні акції з подолання бідності».

Львів’янам, які потребують соціальної допомоги, надають харчуванн та санітарно-гігієнічні послуги, інформує прес-служба Львівської міськради.

 Цьогоріч послуги надають через:

·         Храм Христового Воскресіння УГКЦ, що знаходиться на вул. Городоцькій, 319а, який надає потребуючим гарячі обіди. Надано більше 3,6 тис. послуг.

·         Заклад Релігійного Управління Згромадження Монастирів «Мілес Єзу» УГКЦ – «Їдальня для бідних», що знаходиться на вулиці Б. Хмельницького, 189б та надає харчування (гарячі обіди). Надано 7,3 тис. послуг.

·         Львівську міську громадську організацію «Спільнота взаємодопомоги «Оселя», у місті Винники, по вулиці Винниченка, 3, яка щоденно з 9 до 14 години забезпечує надання санітарно-гігієнічних послуг. Кожного четверга о 14 годині проводиться роздача гарячих обідів у сквері, поблизу Порохової вежі. Щомісяця надаються біля 400 гарячих обідів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!