Мама важкопораненого військового доглядає за сином та проводить онлайн-уроки у львівській лікарні

807 0
Жінка працює вчителькою на Дніпропетровщині.
Фото: Unbroken

Фото: Unbroken

Вчителька з Дніпропетровщини доглядає свого важкопораненого на фронті сина та проводить онлайн-уроки для своїх учнів. Про це повідомили у реабілітаційному центрі Unbroken. 

Поранення Володимир Овсянніков отримав ще у липні 2023 року під час російських обстрілів. Уламки посікли майже все тіло захисника. Він втратив праву руку, частину пальців на лівій та око, а також сильно постраждала і його права нога. У реабілітаційний центр чоловік потрапив п’ять місяців тому, з ним приїхала і його мама-вчителька. 

Наразі захисник пережив близько 20 операцій, його очікує ще 10. Після цього він проведе місяці реабілітації та йому встановлять сучасний протез руки. 

Нагадаємо, що у Львові можна безкоштовно отримати протез для військових. Детальніше – за посиланням.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!