Матері полонених російських військових можуть приїхати за ними до Києва

3545 0
Якщо ви отримали докази, що ваш син у полоні в Україні, матері російських солдатів повинні потрапити до Києва.
фото: скріншот з відео сбу

фото: скріншот з відео сбу

Міністерство оборони України оприлюднило заяву, де йдеться про те, що вирішили віддати полонених російських солдатів їхнім матерям, якщо вони приїдуть за ними в Київ.

Що потрібно зробити, щоб сина повернули з полону?

Щоб дізнатися, чи перебуває ваш син у полоні або помер, потрібно зателефонувати за номером телефону, вказаним у флаєрі. Щоб дізнатися, чи загинув ваш син, потрібно перейти на телеграм канал Load 200 або дзвоніть на гарячу лінію Міністерства оборони України – «Повернись живим з України» на багатоканальні телефони.

Читайте також: «Бандерівці краще ставляться, ніж наші». Відео зі свідченням полоненого окупанта

  • +380894201860
  • +380894201861
  • +380894201862

 

Також можна писати на пошту: [email protected]

Тоді, якщо ви отримали докази, що ваш син у полоні в Україні, матері російських солдатів повинні потрапити до Києва. Після вторгнення фашистської армії Путіна і закриття повітряного простору можна зробити тільки так:

1) Дістатися до Калінінграда або Мінська;

2) Звідти автобусом або на таксі до польського кордону.

3) Тоді через територію Польщі потрібно потрапити на КПП з Україною.

4) Вас зустрінуть і проведуть до Києва, де до вас переведуть вашого сина.

Читайте також: Росія здійснила на Київ авіаналіт. Відео

«Ми, українці, на відміну від путінських фашистів, не воюємо з матерями та їхніми дітьми в полоні», – додали в Міноборони.

Нагадаємо, що на полі бою Росії проти України у противника наступив певний психологічний перелом . Росіяни масово кидають свою зброю та техніку, здаються в полон або тікають в сторону кордонів із Білоруссю, Росією. Українські війська ж вперше за 7 днів війни перейшли у наступ.




Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!