МАУ вводить плату за зміну місця при онлайн-реєстрації в економ-класі

1955 0
При цьому в авіакомпанії зазначають, якщо в бронюванні є кілька пасажирів, система посадить їх поруч.
ілюстративне фото: comments.ua

ілюстративне фото: comments.ua

Український авіаперевізник МАУ з 26 березня запроваджує плату за зміну місця в салоні літака під час онлайн-реєстрації на всіх своїх рейсах. Про це повідомляє avianews.com.

Розмір збору залежатиме від напрямку та розміщення місця в салоні. Для внутрішніх рейсів вартість коливатиметься від 3 до 11 євро, для міжнародних середньомагістральних — від 4 до 15 євро, для далекомагістральних — від 9 до 40 євро. При цьому в авіакомпанії зазначають, якщо в бронюванні є кілька пасажирів, система посадить їх поруч.

Читайте також: Куди можна полетіти зі Львова. Розклад та вартість усіх авіарейсів

«Якщо пасажиру не принципово, де сидіти, він завжди може прийти безкоштовну онлайн-реєстрацію і отримати місце в салоні автоматично. Якщо ж пасажир має особливі побажання, авіакомпанія може запропонувати йому широкий спектр додаткових послуг за доплату», — каже віце-президент МАУ з наземного обслуговування Володимир Семенченко.

До 26 березня пасажири економ-класу МАУ під час онлайн-реєстрації можуть безкоштовно змінити місце, яке їм пропонує система. Плата стягується лише за місця в аварійних рядах та в перших шести. Додамо, що в МАУ також розглядають можливість збільшення періоду онлайн-реєстрації для пасажирів економ-класу з 48 до 72 годин до вильоту.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!