МАУ закрила продаж квитків на міжнародні рейси до 1 липня

1676 0
Як відновлюватимуть авіасполучення між країнами, залежатиме не лише від України.
http://ua.112.ua

http://ua.112.ua

Українська авіакомпанія МАУ закрила продаж квитків на міжнародні рейси до 1 липня. Таке рішення у компанії ухвалили після аналізу ситуації у країнах потенційної маршрутної мережі та в Україні. Про це повідомляє Avianews посиланням на президента авіакомпанії Євгенія Дихне.

За словами Євгенія Дихне, спочатку відновлюватимуться середньомагістральні рейси, але на показники, що планувались на 2020 рік, галузь вийде не раніше 2023 року.

Читайте також: Туреччина відкриє кордони для медичного туризму

Президент МАУ вважає, що авіакомпанії матимуть у пріоритеті зниження витрат, тому вони, імовірно, скорочуватимуть парки.

Також, на думку Євгенія Дихне, через кризу зміниться й сервіс аеропортів та сервіс на борту. Наприклад, не відкриватимуть бізнес-зали та магазини duty-free, заборонять перевезення в салоні багажу, а гарячі обіди замінять на запаковані страви.

Читайте також: Українські авіакомпанії офіційно призупинили всі рейси до кінця травня

Раніше міністр закордонних справ Дмитро Кулеба сказав, що повноцінно відновити міжнародне авіасполучення намагатимуться восени, оскільки воно залежить не лише від України. А міністр інфраструктури Владислав Криклій застеріг українців від купівлі авіаквитків, що деякі авіакомпанії пропонують на кінець травня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!