Майно львівського державного інституту продали за ціною у 37 разів вищою від стартової

3355 0
Йдеться про майновий комплекс державного підприємства «Львівський державний інститут проектування комунального будівництва «Львівдіпрокомунбуд».
Фото: Прозорро.Продажі

Фото: Прозорро.Продажі

На аукціоні за 19 млн продали майно державного підприємства «Львівський державний інститут проектування комунального будівництва «Львівдіпрокомунбуд», що розташоване на вул. Академіка Богомольця, 9. Про це стало відомо з відповідного оголошення на Prozorro.Sales.

Новим власником майнового комплексу стала Міжрегіональна науково-виробнича асоціація підприємств «Авіокон проект», яка запропонувала 19 млн 6 тис. грн, що у 37 разів вище від стартової ціни (510 тис. грн). Окрім переможця, в аукціоні брали участь ще п’ятеро осіб. 

Додамо, що частиною майна, яке розіграли на аукціоні є: 

  • приміщення гаражу (334,1 кв.м, розташований на вул. Січинського,28); 

  • гаражний бокс літ. «Б-1» (244,6 кв.м);

  • навіс літ.«В-1» (297,5 кв.м);

  • прохідна «Г-1» (23.0 кв.м).

Земельну ділянку, на якій розташовані об’єкти, не продавали. 

Згідно з аналітичною платформою YouControl, МНВАП «Авіокон проект» заснували у Львові ще у 1996 році. Кінцевими бенефіціарами організації є Олександр Пальчиков, Юрій Бурак та Олег Чанков. Основний вид діяльності – будівництво житлових і нежитлових будівель, а також електромонтажні роботи.

Читайте також: Будівлю на площі Міцкевича знову виставили на продаж за значно вищою ціною 

Нагадаємо, що приватне підприємство-фірма «Престиж-сервіс», яка належить власнику «Чарки до свят», купила на аукціоні комунальне приміщення за адресою вул. Городоцька, 210.

Володимир Федорович

_____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!