Майже 300 львів'ян, які постраждали від ракетного удару, звернулися про відшкодування

829 0
У дворі зруйнованого будинку працював виїзний ЦНАП, де приймали заяви про відшкодування.
Фото : Твоє місто

Фото : Твоє місто

Майже 300 мешканців, помешкання яких постраждали внаслідок ракетного удару по Львову 6 липня, звернулися до Львівської міськради щодо відшкодування. Відповідні заяви про виплати вони подавали у виїздних ЦНАПах, що були розташовані у дворі зруйнованого будинку.

Джерело: пресслужба ЛМР

Зокрема, львів'яни зверталися щодо отримання грошової допомоги від держави на ремонт житла, пошкодженого через бойові дії за програмою «єВідновлення»; отримання компенсацій та допомоги від міста на відновлення важливих конструктивних елементів квартири, таких як вікна та двері; отримання матеріальної допомоги на оренду приміщення у зв’язку з тимчасовим відселення на період проведення відновлювальних робіт з ремонту будинків; відновлення втрачених/знищених документів тощо. 

Читайте також: У Стрийському парку надають підтримку постраждалим від ракетної атаки. Як це працює

Відтепер щодо відшкодування за зруйноване житло мешканці можуть звертатися до 11 міських ЦНАПі:

  • вул. Ген. Чупринки, 85; 

  • вул. М. Хвильового, 14а; 

  • вул. Костя Левицького, 67; 

  • вул. І. Виговського, 32; 

  • пр. Червоної Калини, 72а; 

  • вул. Шевченка, 374; 

  • вул. Грушевського, 55 (Рудне); 

  • вул. В. Івасюка, 2-А (Брюховичі); 

  • вул. Галицька, 12 (Винники); 

  • вул. Тараса Шевченка, 4 (Дубляни). 

Нагадаємо, що мешканцям будинків, які зруйнувало ракетним ударом 6 липня, щомісяця виплачуватимуть матеріальну допомогу. Сума виплат залежатиме від типу помешкання, у якому проживали постраждалі особи. Деталі за посиланням

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!