Наприкінці квітня у Львові випав сніг. Відео

814 0
У переддень Великодня і на свято у Львові прогнозують теплу погоду.
Фото: Христина Гоголь

Фото: Христина Гоголь

У Львові сьогодні, 27 квітня, засніжило. Погоду визначатиме поле підвищеного атмосферного тиску та вплив висотної улоговини. Буде хмарно з проясненнями. Температура коливатиметься вдень від 6 до 11° тепла.

У переддень Великодня і на свято у Львові прогнозують теплу погоду (до +16 градусів), подекуди опади.

Прогноз погоди на наступні дні від Львівського гідрометцентру:

28 квітня: Мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вітер південно-східний, 7 – 12 м/с. Вночі сильний заморозок 0 – 5°, температура вдень 8 – 13° тепла.

29 квітня: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер південний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 1 – 6° тепла, місцями на поверхні грунту заморозки 0 – 3°, вдень 13 – 18° тепла.

30 квітня: Мінлива хмарність. Вночі без опадів, вранці та вдень короткочасний дощ, гроза. Вітер південний з переходом на західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 5 – 10° тепла, вдень 13 – 18° тепла.

1 травня: Мінлива хмарність. Без опадів, лише в другій половині дня дощ, місцями гроза. Вітер південно-західний з переходом на північний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 5 – 10° тепла, вдень 13 – 18° тепла.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!