Політична реклама

Мешканці Рясного-1 у Львові просять облаштувати світлофор на небезпечному переході

1576 0
До міського голови Львова Андрія Садового вернулися з з проханням облаштувати світлофор перед пішохідним переходом біля автобусної зупинки «Електрон» в Рясному-1.

Мешканці мікрорайону Рясне -1 повідомили про аварійно-небезпечний пішохідний перехід біля автобусної зупинки «Електрон» за адресою: вул. Шевченка, буд. 384-386, - інформує Львівський портал.

Ініціативна група зібрала понад 500 підписів львів’ян з вимогою облаштувати цей пішохідний перехід світлофорним об’єктом. Ділянка дороги є широкою (по 2 смуги в одну та іншу сторони) і для того щоб перейти дорогу потрібна надзвичайна увага для дорослих, а тим паче для дітей, які ходять через даний перехід до школи, оскільки поряд знаходиться СЗШ №92.

Крім цього, недалеко від зазначеного переходу є міст (в’їзд у Львів зі сторони Краківця) і часто, водії, спускаючись на великій швидкості з мосту, не мають змоги вчасно відреагувати на пішоходів, а подекуди просто ігнорують їх.

На пішохідному переході вже трапилась значна кількість аварійних ситуацій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!