Мешканців аварійного будинку на Хімічній у Львові переселять

2050 0
Вивести будинок із аварійного стану планують за пів року.
Фото: google maps

Фото: google maps

Мешканців аварійного будинку на вул. Хімічна, 2 переселять у інше помешкання на час, поки в цей будинок ремонтуватимуть. Відповідне рішення підтримали депутати ЛМР сьогодні, 31 жовтня.

Читайте також: Несуча стіна будинку, що обвалився в Дрогобичі, була аварійною

Таким чином міська рада прийняла програму виведення аварійного будинку на Хімічній, 2, адже під час реконструкції вулиці Замарстинівської у будинку з’явилися тріщини. Тож роботи на цій ділянці вулиці призупинили.

Мешканцям, яких відселять, оплачуватимуть оренду житла, натомість за комунальні послуги вони сплачуватимуть самостійно.

Вартість та терміни протиаварійних робіт поки що не відомі, втім уже за пів року мешканці мали б повернутися у свої помешкання на Хімічній.

Читайте також: На місці аварійного будинку на вулиці Хмельницького у Львові УГКЦ зведе культурно-духовний центр

Нагадаємо, що під час прокладання колектора на перехресті Замарстинівська – Хімічна мешканці будинків на Хімічній, 2 та Замарстинівській, 51 почали скаржитись на значні тріщини. Після цього комісія ТЕБ і НС вирішила укріпити фундаменти та фасади цих будинків.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!