Мешканця Львівщини засудили до 15 років за зґвалтування і розбещення малолітніх

1238 0
Прокурори у суді довели, що засуджений регулярно запрошував до себе у гості дітей та вчиняв щодо них дії сексуального характеру.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Мешканця Львівщини визнали винним у зґвалтуванні, примушуванні до вступу в статевий зв'язок, статевому насильстві та розбещенні малолітніх дітей, а також у зберіганні дитячої порнографії. Вироком суду його засудили до 15 років позбавлення волі. Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

Батько одного з потерпілих звернувся до правоохоронців, які спіймали фігуранта на гарячому. Під час обшуку за місцем проживання чоловіка на його персональному комп’ютері правоохоронці виявили також відеофайли із дитячою порнографією.

Читайте також: Розголос – шанс до покарання насилля. Історія 12-річного хлопчика у Львові

Прокурори у суді довели, що засуджений регулярно запрошував до себе у гості дітей, де «з метою задоволення своєї статевої пристрасті, вчиняв стосовно малолітніх дії сексуального характеру». До того часу, поки вирок набуде законної сили, чоловік перебуватиме під вартою.   

Обласна прокуратура не називає ім’я засудженого, однак як уточнює ZAXID.NET, йдеться про серійного педофіла, 65-річного пенсіонера з Жовкви Миколу Думича, який розбещував і ґвалтував дітей у себе дома. Інформацію про те, що чоловіка зловили на «гарячому» у березні минулого року, Тvoemisto.tv також підтвердили джерела в обласній прокуратурі. Перший епізод зафіксували ще восени три роки тому.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!