Мільйонні доходи та грошові активи. Декларації керівників львівських територіальних медоб'єднань

12783 0
Йдеться про декларації про доходи та активи керівників Територіальних медоб’єднань за 2022 рік.
Зліва - Олег Самчук, зправа - Андрій Миськів. Колаж: твоє місто

Зліва - Олег Самчук, зправа - Андрій Миськів. Колаж: твоє місто

Керівники двох Територіальних медоб’єднань Львова подали свої декларації за 2022 рік. Tvoemisto.tv переглянуло, які доходи за рік вони задекларували та порівняло їх з минулорічними. 

Керівник першого ТМО Олег Самчук

Доходи Самчуків за 2022 рік становили 5 млн 219 тис. грн. З них заробітна плата керівника медоб’єднання – 2 млн 561 тис. грн. Окрім того, сім’я продала нерухомість, з чого отримала 2 млн 426 грн. Серед грошових активів Олега та Уляни Самчуків – 2 млн 617 тис. грн. 

Що ж до оновлень у переліку нерухомості, то Олег Самчук отримав у розпорядження земельну ділянку на 800 м² у Брюховичах, яка перебувала у власності Марії Ярчак. Її вартість становила 64 тис. грн. 

Також Олег Самчук у 2022 році задекларував автівку Toyota Highlander 2021 року, яка належить Ірині Самчук. 

Якщо ж порівнювати доходи між 2022 роком та 2021 роком, то зарплата Олега Самчука зросла на 1 млн 716 тис. грн. Проаналізувати ж різницю у грошових активах неможливо, так як декларант не вказав нічого за 2021 рік.

Очільник другого медоб’єднання Андрій Миськів 

За 2022 рік сім’я Миськівих задекларувала 1 млн 446 тис. грн доходів. Зарплата Андрія Миськів з них – 1 млн 202 тис. грн. Серед активів сім'ї керівника другого ТМО – 5 млн 86 тис. грн, частиною яких є 35 тис. фунтів стерлінгів. 

За рік сім’я не придбала ні нерухомості, ні жодного іншого майна. 

Що ж до порівняння заробітної плати, то різниця становить 85 тис. грн на користь 2022 року. Проте зазначимо, що Андрій Миськів очолив друге ТМО лише у лютому 2022 року, до цього він був керівником 5-ої міської лікарні, звідки і отримував зарплату у розмірі 1 млн 116 тис. грн за 2021 рік.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv розглядало детальніше декларації керівників ТМО за 2021 рік. Переглянути їх ви можете за посиланням.

Володимир Федорович

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!