Міністр оборони відвідав Яворівський військовий полігон. Фото

1389 0
12 грудня в Україні відзначають День Сухопутних військ.
Фото: Павло Ткачук

Фото: Павло Ткачук

Міністр оборони України Олексій Резніков сьогодні відвідав Львів. Він взяв участь в урочистостях на площі Національної академії сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного, а також відвідав Міжнародний центр миротворчості.

Олексій Резніков відвідав навчальні поля, Центр імітаційного моделювання бойових дій, поспілкувався з військовослужбовцями країн-партнерів.

Також з нагоди сьогоднішнього свята – Дня Сухопутних військ Збройних Сил України – низка військовослужбовців та волонтерів отримали відзнаки.

Додамо, що Міжнародний центр миротворчості та безпеки є одним з головних осередків вишколу підрозділів українського війська за світовими стандартами, а 184 Навчальний центр – одним із найбільших у системі підготовки військових фахівців для Сухопутних військ та інших видів ЗС України. Тут запровадили багаторівневу підготовку бойових військових частин Збройних Сил України за участю, зокрема, й іноземних військових інструкторів.

Нагадаємо, що нещодавно міністр оборони уже перебував у Львові. Він мав зустрічі із міським головою Львова Андрієм Садовим щодо загрози вторгнення російських військ на територію Україна та будівництва житла для військових у місті. Також міністр тоді відвідав СКА, де у 2018 році погорів стрілецький комплекс. Тvoemisto.tv з'ясувало, що на відновленому стрільбищі СКА перші змагання з окремих видів зброї планують провести наприкінці наступного – 2022 року. Повністю добудувати спорткомплекс, окремі адміністративні приміщення та наповнити все інвентарем Міністерство оборони хоче в межах двох років. 

Фото генерала Павла Ткачука

 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!