У Львові з робочим візитом перебуває міністр оборони Резніков

1474 0
На порядку денному дві теми – щодо загрози вторгнення російських військ на територію України та будівництва житла для військових.
фото: андрій садовий/фейсбук

фото: андрій садовий/фейсбук

У Львові з робочим візитом перебуває міністром оборони України Олексій Резніков та головнокомандувачем Збройних Сил України генерал-лейтенант Валерій Залужний. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

На порядку денному, за його словами, є дві теми. Зокрема, щодо загрози вторгнення російських військ на територію Україна та будівництва житла для військових у місті.

Читайте також: У Львові переформатували одне з управлінь, щоби воно займалося теробороною

«Наша армія робить все можливе, щоб попередити та бути готовими гідно відповісти на агресію, але так само до потенційної війни мають бути готовими усі громадяни. Кожен на своєму місці повинен знати, що може зробити у потрібний час», – йдеться в його повідомленні у Фейсбуку.

Також домовились про комплексний підхід до будівництва житла для військових у Львові. У мікрорайоні на Рясне-2 для цього зарезервували близько 16 гектарів та спільно з Міністерством оборони планують будівництво.

Нагадаємо, що через загрозу російської інтервенції у Львові хочуть створити концепцію тероборони. Депутати Львівської міської ради пропонують підготуватися до ймовірної загрози повномасштабної російської інтервенції, про яку попереджають фахівці зі США та українська розвідка. Йдеться про роботу з навчальними закладами, перевірку укриттів цивільного захисту, а також напрацювання концепції територіальної оборони Львова.

Читайте також: «Далі знову буде ескалація». Аналітик про загрозу російського вторгнення

Чи готова Україна до сучасних провокацій, чи криза на білорусько-польському кордоні є частиною перевірки плану російського вторгнення в Україну, читайте в інтерв'ю із політологом-активістом, асоційованим дослідником Аналітичного центру УКУ Остапом Кривдиком.

Додамо, що закон «Про основи національного спротиву» набуває чинності вже 1 січня 2022 року.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!