Моршинське диво. Соцмережі заполонили меми про вакциноване місто на Львівщині

5044 0
Весною у цьому курортному містечку провели експеримент з масової вакцинації. Тепер майже 75% населення щеплені.
фото: ігор соловей у фейсбуку

фото: ігор соловей у фейсбуку

На фоні лікарень в інших містах, де вже не вистачає місця невакцинованим хворим на Covid-19, у Моршині на Львівщині тільки 22 хворих, й всі вони лікуються вдома. Весною у цьому курортному містечку провели експеримент з масової вакцинації. Тепер майже 75% населення щеплені. А до масового поширення штаму Дельта у Моршині взагалі майже не хворіли.

Читайте також: «Обдзвонювали всіх». Як живе містечко, де вакцинували найбільше людей

Користувачі вже прозвали цю масову вакцинацію «моршинським дивом» і заполонили соцмережі мемами. ВВС. Україна опублікувала деякі з них. Зокрема, мешканці інших міст, де вакцинованих значно менше, заздрять моршинцям:

Користувачі пишуть, що пора переїжджати.

Хтось порівнює Моршин із неприступною фортецею для Covid-19.

Фейсбук-спільнота «Останній капіталіст» переймається, як же «моршинське диво» сприймуть антивакцинатори?

Але письменник і перекладач Остап Українець не поспішає святкувати. На його думку, ми можемо не знати багато подробиць про Моршин.

Тvoemisto.tv підготувало репортаж із курортного Моршина про те, як там вдалося вакцинувати понад 70% дорослого населення. Детальніше читайте у матеріалі.

Нагадаємо, щоб коронавірусна інфекція не розповсюджувалась, потрібен колективний імунітет. Його вдасться досягти лише за умови щеплення 70% населення. Чи вдасться це зробити, досліджувало Tvoemisto.tv.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!