Московські депутати просять путіна припинити війну

14807 0
Вони також попереджають, що агресія проти України – шлях до зубожіння росії.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

У росії депутати одного з округів москви написали листа володимиру путіну. У ньому вони попереджають, що агресія проти України виллється в зубожіння всієї країни та призведе до інших негативних наслідків, передає УП. 

Рада депутатів муніципального округу Гагарінський у москві виступила із засудженням військових дій на території України, які веде російська армія. Вони закликали президента країни-агресора негайно вивести війська з України.

Депутати написали, що вторгнення в Україну – катастрофа: «Це шлях до деградації та зубожіння країни (російської федерації – ред.). Жодні інші дії не могли б завдати економіці росії більших збитків.

Читайте також: Дипломати десятків країн вийшли з залу під час відеовиступу Лаврова в Женеві 

Нагадаємо, що на знак протесту проти російської війни в Україні дипломати в Женеві покинули зал Ради ООН з прав людини перед виступом міністра закордонних справ росії сергія лаврова. До попередньо скоординованої акції були залучені посол Німеччини Катаріна Сташ та десятки інших делегацій. лавров, підключений по відеозв'язку, зачитав розлогу заяву, в якій виправдовує напад на Україну порушенням прав людини з української сторони.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!