Миколаїв обстріляли касетними снарядами. Загинуло 11 людей, серед них дитина. Оновлено

2216 0
Поранення отримали 61 людина.
Фото: НОВОСТИ N

Фото: НОВОСТИ N

У результаті обстрілів 4 квітня у Миколаєві загинуло 10 мирних мешканців. Ще 46 людей отримали поранення. Про це повідомив міський голова Миколаєва Олександр Сенкевич у Telegram.

Читайте також: Захисникам України потрібні три речі: зброя, збоя і ще раз зброя, – президент Польщі

Зі слів мера, це попередньо відомі дані. Крім житлових будинків, росіяни також обстріляли міську лікарню, обласну лікарню, Центр профілактичних хвороб, будинок дитини, 11 дитячих садків, 12 шкіл, професійно-технічне училище та дві філії закладів позашкільної освіти.

Зазначимо, що касетні снаряди, які випускали окупанти, розірвалися поблизу дороги та на дорозі у доволі динамічному районі міста.

Оновлено о 00:19 год. Очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив, що внаслідок обстрілів в центрі Миколаєва загинуло 11 людей, серед них одна дитина. Поранення отримали 61 людина. 

Нагадаємо, це касетні обстріли були другими за добу. Вранці росіяни випустили по місту ракети. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!