Мистецтво лікує. У Львові створять арттерапевтичний центр для відновлення поранених військових

1466 0
Купуючи хліб бренду AGROLA, допомагаєш «Незламним».

Центр UNBROKEN у Львові розширює можливості психологічної реабілітації своїх пацієнтів. Разом із брендом AGROLA, виробником хлібних виробів, Національний реабілітаційний центр розпочинає створення сучасного арттерапевтичного простору для відновлення поранених на війні.

Важкі травми тіла та кінцівок потребують комплексної реабілітації та психологічної підтримки пацієнтів. Саме тому психологічний напрямок в процесі реабілітації – один із пріоритетів Центру НЕЗЛАМНІ. Щодня спеціалісти Центру ментального здоров'я працюють із захисниками та цивільними: тілесні терапевти – через дотики, арттерапевт – за допомогою творчості. Це дуже важливо, коли пацієнтові важко висловити свій біль словами.

Крім художньої творчості, в майбутньому просторі планують розвивати також відновлення через заняття гончарством, адже робота з глиною заспокоює нервову систему та покращує дрібну моторику.

Допомогти Центру «Unbroken» облаштувати сучасний арттерапевтичний простір для НЕЗЛАМНИХ пацієнтів зголосився бренд AGROLA. Ініціатива торгової марки полягає в тому, щоб не лише фінансово підтримувати новаторські підходи реабілітаційного центру, але й залучати суспільство до підтримки військових, які проходитимуть в ньому відновлення та реабілітацію через програму перерахування 50 копійок з продажу кожного хлібного продукту з маркуванням «Незламні як ти».

Підтримати благодійну ініціативу може кожен, просто купуючи улюблену продукцію від ТМ AGROLA» та не витрачаючи додаткових коштів, адже вартість продукції при цьому не зростає. Завдяки ініціативам бренду AGROLA на підтримку Національного центру UNBROKEN вже було перераховано 900 000 грн, проєкт триває.

Разом – ми НЕЗЛАМНІ. НЕЗЛАМНІ ЯК ТИ!

Партнерська публікація

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!