Політична реклама

На "Арені Львів" відбувся перший матч (фото, відео)

3055 0
У вівторок, 15 листопада, на львівській євроарені відбувся товариський матч між національними збірними України та Австрії. Із рахунком 2:1 перемогли українці. Що відбувалось поза грою та до гри дивіться у фото- та відеозвіті медіа-порталу " "Твоє місто".

Як і обіцяла міська влада, у день першого футбольного матчу на «Арені Львів» в місті курсував додатковий транспорт. Так, скажімо, з Сихова в напрямку стадіону можна було доїхати маршрутом 000 (він же – маршрут №5), який змінив кінцеву зупинку з центру міста на автовокзал.

А ось від автовокзалу до стадіону глядачі йшли недобудованою дорогою пішки: до «Арени Львів» не впускали громадський транспорт, а місця для паркування приватних авто поблизу арени були обмежені.

Для журналістів медіа-порталу «Твоє місто» шлях з автовокзалу до євростадіону зайняв близько 25 хвилин.

За підрахунками організаторів матчу, на гру Україна - Австрія прийшло 31879 глядачів (дов: загальна місткість «Арени Львів» - 34915 осіб). Спортивні журналісти відзначили хорошу оглядовість стадіону та акустику, а глядачі масово порушували заборону паління.

У перерві між матчами глядачів танцями та співом розігрівала співачка Руслана. Втім, приблизно половина вболівальників цей час провели в чергах за їжею швидкого приготування.

 

Так "Арена Львів виглядає" з вулиці.


Так - зсередини.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!