На аукціоні з продажу земельної ділянки у Львові виявили змову

2227 0
Йдеться про аукціон, який у 2022 році організувало управління земельних ресурсів Департаменту містобудування ЛМР.
Фото умовне/Економічна правда

Фото умовне/Економічна правда

Під час аукціону з продажу земельної ділянки у Львові дві компанії, а саме корпорацію «Енергоресурс–інвест» та ТзОВ  «Енергоресурс –Монтаж», викрили на змові. Про це повідомила пресслужба західного міжобласного регіонального управління Антимонопольного комітету України. 

«Корпорація «Енергоресурс–інвест» та ТОВ «Енергоресурс–Монтаж» під час підготовки та участі у земельних торгах узгоджували свої дії. У зв’язку з виявленими фактами, Адміністративна колегія Західного МТВ 10 листопада 2023 року визнала дії Корпорації «Енергоресурс–інвест» та ТОВ «Енергоресурс–Монтаж» порушенням законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, що призвели до спотворення результатів торгів», – йдеться у повідомленні відомства. 

Читайте також: Дві компанії зі Львівщини оштрафували за змову на закупівлі для реконструкції школи

Зазначимо, що торги у 2022 році проводило управління земельних ресурсів Департаменту містобудування Львівської міськради. 

За спотворення результатів торгів на обидві компанії наклали штраф у розмірі 68 тис. гривень. 

Нагадаємо, що 2 команії викрили на змові під час їхньої підготовки та участі у торгах на закупівлю наборів для екстракорпоральної мембранної оксигенації на загальну суму у 690 тис.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!