Політична реклама

На автоперегони у Львові обіцяють привезти автопарк Януковича

1029 0
Наприкінці червня до Львова на фестиваль "Леополіс Гран-прі" мають привести ретромашини зі всього світу. З цієї нагоди автофани вирушають до Варшави, щоб запросити сусідів на автоперегони.
Фото: weekend.od.ua

Фото: weekend.od.ua

«Польський організатор найбільше боїться нашої політичної ситуації, бо люди говорять відкрито і прямо, що наша політична ситуація є досить тяжка, і бояться приїжджати до Львова через можливості терактів», – розповів президент клубу «ЗАЗ-КОЗАК» Володимир Кулинич, пише ZIK.

Автоперегони у місті Лева старіші за «Формулу-1». Львівську трасу задумали на два роки раніше, ніж у Монако, – 1927-го. «Львівський трикутник» пролягає вулицями Вітовського, Стрийською та Гвардійською. Попри популярність змагань, вісімдесят років їх у Львові не проводили.

Співорганізатор перегонів «Леополіс Гран-прі» Ярина Вдовичин розповідає: «Тоді вони проходили чотири роки підряд. У 1934 році вони не відбулися через складну політичну ситуацію, яка була в Європі. Вже потім їх не вдалося відновити, оскільки наближалась Друга світова війна. Цього року ми  хочемо відновити цю традицію».

Щоб ще більше зацікавити глядачів перегонами, їх організатори уже ведуть перемовини, щоб на фестиваль привезли автопарк Януковича.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!