На бойовому чергуванні в Чорному морі рф утримує 6 кораблів

754 0
Серед них немає носія крилатих ракет.
ФОТО: ФОКУС

ФОТО: ФОКУС

Станом на сьогодні, 3 січня, росія утримує в Чорному морі 6 кораблів. Серед них немає жодного носія крилатих ракет типу «калібр».

Джерело: ВМС ЗС України 

В Азовському морі на бойовому чергуванні знаходиться 1 ворожий корабель, який не є носієм «калібрів». Ще 9 ворожих кораблів зараз перебувають у Середземному морі. Серед них – 5 носіїв крилатих ракет із загальним залпом 72 ракети. 

Читайте також: росіяни обороняються на двох напрямках, а в Криму триває мобілізація, – Генштаб

Крім того, за добу, в інтересах рф прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили 27 суден до Азовського моря. З них 7 рухались з протоки Босфор. До Чорного моря протокою рухались 30 суден, серед яких 7 продовжили рухатись до Босфору.

Нагадаємо, що за минулу добу Збройні Сили України ліквідували ще 750 окупантів. Ворог втратив ще п'ять танків та шість артсистем.
Ірина Давосир
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!