На час робіт на Двірцевій частина поїздів зупинятимуться на Підзамчі. Розклад

8052 0
Пасажирів просять купувати квитки від станції «Підзамче».
Фото: portal.lviv.ua

Фото: portal.lviv.ua

Із 31 березня Львівська філія АТ «Укрзалізниця» вводить додаткові зупинки на станції «Підзамче» для 53 поїздів. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Додаткові зупинки на час реконструкції Двірцевої мають розвантажити центральний вокзал. У міськраді також розробляють варіанти підсилення транспортного сполучення з цією станцією, зокрема у ЛКП «Львівелектротранс» планують запустити трамвайне сполучення від вулиці Промислової до Академії мистецтв. Пасажирів просять купувати квитки від станції «Підзамче».

Читайте також: Що саме і чому важливо змінити на площі Двірцевій. Відео

Додамо, що для приватного транспорту площу закриють із 1 березня. До 1 квітня автостанція працюватиме без змін, після чого її розділять на дві локації для автобусів міжнародного та обласного сполучення. Загалом реконструкція площі має тривати до двох років. Вона передбачає розділення потоків громадського і приватного транспорту, пішохідну а велоінфраструктуру, сухий фонтан та підземний паркінг під сквером.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!