Як рухатиметься транспорт біля вокзалу після закриття Двірцевої на ремонт. Схема

6514 0
Реконструкцію площі біля головного залізничного вокзалу виконуватимуть у три етапи.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

На час реконструкції з 1 березня площу Двірцеву повністю закриють для приватного транспорту, натомість громадський транспорт та таксі зможуть рухатись без змін відповідно до схеми ОДР. Про це під час брифінгу повідомив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий, передає кореспондент Tvoemisto.tv.

Читайте також: Фонтан, бруківка та підземний паркінг: як може змінитися площі Двірцева. Оновлена візуалізація

Додамо, що реконструкцію площі виконуватимуть у три етапи. Підготовчий етап із заміни колектора розпочнуть 1 березня. Другий етап запланували почати з 1 квітня, під час якого закриють праву частину площі. На третьому етапі, який розпочнуть приблизно з 15 травня, припинять рух трамваїв до вокзалу, натомість вони розвертатимуться у депо на Городоцькій.

Читайте також: Цілуй і їдь. Як рухатиметься транспорт на площі Двірцевій

Нагадаємо, що проект реконструкції площі оприлюднили торік у квітні. ЛКП «Львівавтодор», яке є замовником реконструкції площі біля головного залізничного вокзалу, підписало угоду з переможцем тендеру ТзОВ «Онур Конструкціон» на 165,5 млн гривень ще 18 жовтня. За проектом, на площі розділять потоки громадського та приватного транспорту, облаштують велодоріжки, озеленення та перенесуть зупинки громадського транспорту ближче до залізничного вокзалу. 

Схема ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!