На Донбасі українські військові відбили сім російських атак

747 0
Загалом протягом тижня ООС відбили 51 ворожу атаку.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

На Донецькому та Луганському напрямках українські захисники відбили сім атак російських загарбників та знищили два літаки, дві одиниці броньованої техніки, 43 військові автомобілі. Про це повідомила пресслужба ООС.

«Завдяки умілим діям та майстерності військовослужбовців угруповання Об’єднаних сил протягом поточної доби було успішно відбито 7 атак ворога. Наші воїни завдали втрат російським окупантам», – йдеться у повідомленні. 

Підрозділи протиповітряної оборони збили два літаки, один безпілотний літальний апарат окупантів, а також підбили російський літак Іл-22. 

Загалом, протягом поточного тижня військовослужбовці угруповання Об’єднаних сил відбили 51 ворожу атаку. Знищили 46 танків, 92 одиниці броньованої та 87 автомобільної техніки, 27 артилерійських систем, 10 безпілотних літальних апаратів, 4 літаки та крилату ракету противника. 

Читайте також: Ворог стягує війська у Придністров'ї та готує провокацію на кордоні з Україною, – Генштаб ЗСУ

Зазначимо, що за даними Генштабу ЗСУ, війська російської федерації з 24 лютого по 3 квітня втратили вже близько 18 тисяч осіб, 644 танки, 143 літаки, 134 гелікоптери, багато іншого озброєння й техніки.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!