На дорогах Львівщини працюють пункти відстою автомобілів. Локації

2049 0
Патрульні попереджають про ускладнення на дорогах Львівщини унаслідок погодних умов.
УМОВНЕ ФОТО

УМОВНЕ ФОТО

На Львівщині у разі складних погодних умов водії транспортних засобів можуть перечекати негоду у спеціальних пунктах відстою для машин. Вони працюють на основних магістралях області. 

Джерело: патрульна поліція у Львівській області

Патрульні попереджають про ускладнення на дорогах Львівщини унаслідок погодних умов, зокрема просять не залишати авто під деревами та лініями електропередач, не паркуватися на узбіччях, аби не перешкоджати роботі снігоприбиральної техніки. За можливості закликають обмежити використання власного автотранспорту та залишатися вдома, та якщо все ж таки доводиться вирушати в дорогу, тоді неухильно дотримуватися наступних правил:

  • водії – обов’язково перед виїздом перевірте справність склоочисника; будьте уважними за кермом, пам‘ятайте, хуртовина зменшує видимість на дорогах; обирайте безпечну швидкість руху автомобіля; у жодному разі не здійснюйте різких маневрів; рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар.
  • пішоходи – переходьте дорогу лише у встановлених місцях; в жодному разі раптово не вибігайте на проїзну частину; пам‘ятайте про світлоповертаючі елементи у темну пору доби.

 

Перелік місць відстою транспорту на автомобільних дорогах загального користування у Львівській області в зимовий період:

Отримати інформацію про стан проїзду автодорогами державного значення можна у єдиному контакт-центрі «Укравтодору»: 067 400 60 80.

Нагадаємо, через надмірні опади снігу, нерозчищені траси, на кордоні з Польщею був ускладнений рух транспорту. 

_______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.4

 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!