На двох перехрестях Львова встановлять світлофори. Локації

6818 0
Світлофори встановлять на виїзді зі Львова у сторону Сокільників.
Фото: myvin.com.ua

Фото: myvin.com.ua

На вулиці Кульпарківській, на виїзді зі Львова у сторону Сокільників, встановлять два світлофорні об’єкти. Відповідні тендери у системі публічних закупівель оголосив департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Читайте також: Місто розумних та жорстких. Як регулюють світлофори у Львові

Один світлофорний об’єкт має з’явитися на перехресті Кульпарківська – Трускавецька. Очікувана вартість робіт становить майже 1,7 млн грн. Встановити його мають до кінця березня наступного року. Всі світлофори на перехресті мають бути адаптивними, а пішохідні – з відліком часу.

Ще один світлофорний об’єкт з’явиться поруч, на Кульпарківській, 145. Його вартість оцінюють у 717,9 тис. грн і мають встановити також до кінця березня 2020 року. У цьому місці встановлять 8 світлофорів, кнопку виклику та гучномовець, а на перехід нанесуть дорожню розмітку холодним пластиком.

Читайте також: Де на Львівщині встановлять розумні світлофори у 2019 році. Мапа

Додамо, що рішення про встановлення світлофорних об’єктів у Львові ухвалює міська комісія з безпеки дорожнього руху.

Вікторія Ейсмунт

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!