На фронті загинув воїн із Львівщини Іван Гнідець

3600 0
Воїн загинув через влучання ракети у танк.
Фото: Рава-Руська міська рада

Фото: Рава-Руська міська рада

У бою з російськими окупантами 29 серпня загинув військовий з Рава-Руської Іван Гнідець. Захиснику було 50 років. Про це повідомили у Рава-Руській міській раді.

Воїн загинув під час наступальних дій та бойового зіткнення з силами противника у районі села Любомирівка на Миколаївщині. У танк влучила ракета, через що військовий отримав поранення, несумісні з життям.

Читайте також: Через п’ять місяців після смерті на Стрийщині попрощалися з Героєм «Азову» Романом Гладієм

Про час та місце зустрічі та прощання з Героєм повідомлять додатково. 

Зазначимо, що сьогодні, 2 вересня, Львів попрощається з Максимом Мансуровим, який загинув у бою з російськими окупантами. Чин похорону відбудеться у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, поховають військовослужбовця на Личаківському кладовищі. 

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!