На Карпатську літературну резиденцію запрошують авторів-початківців. Як долучитись

1491 0
Подати свої заявки на участь автори-початківці можуть до 31 липня.
Фото: Карпатська літературна резиденція

Фото: Карпатська літературна резиденція

На початку осені, з 2 до 16 вересня та з 20 вересня до 4 жовтня авторів-початківців запрошують у Карпатську літературну резиденцію. Два заїзди відбудуться у смт. Славське за підтримки Українського Культурного Фонду.

Читайте також: Письменників запрошують взяти участь у Карпатській літературній резиденції

Участь у Карпатській літературній резиденції можуть взяти лише повнолітні учасники. Щоб долучитися до резиденції, автори-початківці повинні до 31 липня заповнити гугл-форму, в якій прикріпити резюме або коротко автобіографічну довідку, а також есей на тему «Дія відбувається в Карпатах», обсягом до 3 сторінок.

Есеї конкурсантів оцінять члени журі анонімно. Ті тексти, які міститимуть заклики до насильства, дискримінацію за національними, ґендерними, релігійними ознаками чи плагіат, будуть відхилені.

Відбір резидентів відбудеться на конкурсній основі. У підсумку відберуть вісьмох авторів-початківців (четверо на кожен заїзд). Автори-учасники попередніх резиденцій можуть подаватися повторно. Результати відбору оголосять не пізніше 7 серпня на фейсбук-сторінці КЛР та інстаграм-сторінці організаторів.

Читайте також: Книжковий вернісаж або про що розповідає Федоров

Усім резидентам події забезпечать триразове харчування, проживання на території Creative Residence, а також відшкодують транспортні витрати. Серед бонусів – нетворкінг з іншими учасниками, наставництво від відомих письменників, цикл практичних лекцій від запрошених спікерів і команди проекту «Як увійти у світ сучасної літератури», індивідуальну консультацію та редагування есе, публікацію есе в антології проекту, участь у формальній і неформальній програмах резидентції.

Нагадаємо, що письменників запрошують взяти участь у Карпатській літературній резиденції. Вони зможуть забути про буденні справи, максимально зосередитись на творчості, надихнутись красою недоторканної природи, здобути нові знання та поділитись своїм досвідом. Детальніше про Карпатську літературну резиденцію читайте у матеріалі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!