На кордоні з Польщею у пішохода вилучили дорогоцінних прикрас на 12 млн гривень

619 0
Серед них годинники Rolex та ювелірні вироби з діамантами.
Фото: Львівська митниця

Фото: Львівська митниця

Вчора, 29 листопада, на пункті пропуску «Шегині – Медика» у чоловіка, який перетинав кордон пішим ходом, вилучили прикрас та коштовностей на 12 млн грн. Про це повідомила пресслужба Львівської митниці.

«Для проходження митного контролю чоловік обрав смугу руху «зелений коридор», чим заявив, що не переміщую товарів, обов’язкових для декларування та оподаткування. Однак під час огляду його валізки працівники митниці виявили 15 наручних годинників «ROLEX», сім каменів – діамантів, 17 ювелірних  виробів з дорогоцінного металу білого кольору: каблучки, підвіски, сережки, кольє, браслети», – заявили митники. 

За цим фактом на порушника склали адмінпротокол за ч.2 ст. 471 (Недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України). Йому грозить штраф в розмірі 30% від вартості товарів. 

Читайте також: Шістьох інспекторів Львівської митниці судитимуть за незаконне розмитнення автомобілів

Наразі усі товари, вартість яких становить понад 12 млн грн, вилучили. 

Нагадаємо, що львівські прикордонники разом з митниками викрили жительку Вінниччини, яка намагалася перемістити через кордон партію незадекларованих гаджетів у пункті пропуску «Краківець»

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!