Київ

На Київщині підлітки знущалися та вчинили сексуальне насильство над неповнолітньою

931 0
Фігурантів помістили до ізолятора тимчасового тримання
Фото Умовне

Фото Умовне

У Фастівському районі Київської області повідомлено про підозру п'ятьом особам, четверо з яких неповнолітні, у знущанні та сексуальному насильстві над 11-річною дівчинкою. Про це йдеться в повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції в Київській області.

Згідно з повідомленням Нацполіції, насильство над 11-річною дівчинкою вчинили в одному із сіл Фастівського району Київщини. Підлітки запросили потерпілу в гості, вживали спиртне, а потім вдалися до насильства над дівчиною. 

«Троє дівчат віком від 14-17 років принижували та били потерпілу. Вони ж тримали дівчинку, поки 16-річний юнак вчинив насильницькі дії. Знущання знімав на мобільний 22-річний товариш однієї зі зловмисниць», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: «А що ми зробили, щоб цього не було». Експертка про історію дівчинки із Закарпаття

Зазначається, що 19 травня дитина розповіла про все матері, яка відразу звернулася до поліції. Правоохоронці провели невідкладний обшук та зібрали речові докази, що свідчать про зґвалтування дитини.

За фактом зґвалтування слідчі Фастівського управління поліції Київщини за процесуального керівництва прокуратури здійснюють досудове розслідування за ч. 4 ст. 152 ККУ. Фігурантам повідомили про підозру та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За скоєне їм загрожує до 15 років позбавлення волі. 

Читайте також: Що не так зі справою про зґвалтування дівчинки із Закарпаття

Нагадаємо, нещодавно Воловецький райсуд оголосив вирок трьом підліткам, яких звинувачували у зґвалтуванні, – братам близнюкам і їхньому товаришу. Замість суворого покарання хлопці отримали по два роки умовно і суд зобов’язав їх виплатити потерпілій дівчині по 60 тис. грн.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!