На Київщині судитимуть чиновницю Держаудитслужби, яка заперечувала збройну агресію рф проти України

735 0
Жінка неодноразово заперечувала факти вбивств російськими військовими мирного населення, зокрема в Бучі.
Фото: Відкриті джерела

Фото: Відкриті джерела

Посадовиця Державної аудиторської служби України постане перед судом за заперечення збройної агресії РФ проти України. Підозрювана проживає в місті Ірпінь Київської області.

Як повідомили в Київській міській прокуратурі, скеровано до суду обвинувальний акт відносно 39-річної посадовиці за обвинуваченням у запереченні збройної агресії Російської Федерації проти України, розпочатої у 2014 році (ч. 1 ст. 436-2 КК України).

Читайте також: ірпінський виш, де педагог викладав російською, надзвичайно сильно постраждав від росіян

«За даними слідства, усвідомлюючи факт тимчасової окупації збройними силами РФ частини територій нашої держави, у тому числі Київщини, жінка неодноразово заперечувала факти вбивств російськими військовими мирного населення, зокрема в Бучі, а також вчинення ними інших воєнних злочинів на території України», – йдеться в повідомленні.

Зазначену думку підозрювана відкрито нав’язувала своїм співрозмовникам, чим здійснювала заперечення збройної агресії російської федерації проти України, розпочатої у 2014 році.
 
Як ми писали раніше, в ірпінському виші виник мовний скандал через те, що викладачка відмовлялася проводити лекції українською та погрожувала приймати іспит виключно російською.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!