На Київщині вдалося розблокувати крижаний затор на Десні

614 0
Через льодохід на Десні в районі села Погреби утворився затор, який спричинив підвищення рівня води.
Фото: Київська ОВА

Фото: Київська ОВА

Станом  на 15:00 22 січня  у Броварському районі провели роботи щодо розблокування гирла річки Десна від крижаних заторів. Через льодохід на Десні в районі села Погреби утворився затор, який спричинив підвищення рівня води. 

Джерело: ДСНС

«Виникла загроза підтоплення людських домоволодінь, що знаходяться поблизу річки. На місті ліквідації надзвичайної ситуації  створено оперативний штаб, куди увійшли представники місцевих органів влади, рятувальники, військові та поліцейські йдеться у повідомленні»,– йдеться у повідомленні.

Читайте також: Київ виключили з переліку територій можливих бойових дій 

Нагадаємо, що сапери проводили роботи з підриву льодового затору на річці Десна в районі сіл Погреби та Зазим‘я. Це робилось для зниження рівня води та запобігання підтоплення в прибережних зонах.

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!