Масових святкувань на Різдво у Києві не буде, – Кличко

775 0
Водночас влада розглядає встановлення традиційної ялинки.
Фото умовне / Михайлівська площа у Києві 1990-х років / НВ

Фото умовне / Михайлівська площа у Києві 1990-х років / НВ

Міський голова Києва віталій Кличко сказав, що цьогоріч масових святкувань Нового року та Різдва не буде. Проте влада схиляється до того, щоб святкова ялинка таки була. 

Джерело: RISU з посиланням на Кличка в ефірі інформаційного телемарафону

«По-перше, ми відштовхуємося від безпеки. І це питання є ключовим... Новий рік та Різдво скасовувати ніхто не буде... Я переконаний, що кожен зможе відсвяткувати у своїй родині... Але таких масових святкувань 100% не буде. Що стосується новорічної ялинки, то ми зараз розглядаємо це питання, відштовхуючись у першу чергу від безпеки», – сказав міський голова.

Він зазначив, що влада столиці схиляється до того, щоб вставнолювати традиційну ялинку, однак більше деталей озвучать ближче до свят. 

Читайте також: У Києві допускають евакуацію 3 млн людей у разі повного вимкнення електроенергії

«Але можу сказати, що і новорічну ялинку розглядаємо... Атмосфера нового року повинна бути... Тому ми зараз розглядаємо в обмеженому такому форматі святкування Нового року і різдвяних свят, але не хочемо їх скасовувати», – додав він.

Нагадаємо, що влада Києва розглядає можливість евакуації приблизно трьох мільйонів жителів у разі повного вимкнення електроенергії. 

Софія Шавранська


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!