На ліквідацію наслідків буревію у Львові виділили понад 20 мільйонів гривень

1138 0
25 червня і 30 червня у Львові пройшли потужні буревії.

У Львові понад 20 мільйонів гривень скерують на ліквідацію наслідків негоди, які відбулися у Львові наприкінці червня. Про це повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко після засідання ТЕБ і НС.

Читайте також: Під час стихії у Львові пошкодило десятки автомобілів. Як отримати відшкодування

«Комісія ТЕБ і НС прийняла рішення, що 20 млн 858 тис грн зі спецфонду скерують на ліквідацію наслідків цієї негоди. Після цього рішення має бути ще засідання бюджетної комісії, рішення виконавчого комітету і тоді розпорядники матимуть змогу звертатися за коштами», – пояснив він.

Він також зазначив, що на комісії ТЕБ і НС розглянули питання про наслідки від шкоди, яку завдав буревій.

«Розглядали кожен окремий випадок: десь це зірваний дах, десь аварійність елементів даху чи елементів будинку, десь це повалені дерева», – каже Андрій Москаленко.

Читайте також: Уроки буревію або Що варто змінити у підході до утримання дерев у Львові

Нагадаємо, 25 червня у Львові стався буревій. Внаслідок негоди одна людина постраждала, утім відмовилась від госпіталізації. У місті повалило понад 300 дерев та пошкодило 50 дахів. Деякі вулиці міста були заблоковані, чимало магістралей підтопило. Комунальники усю ніч усували наслідки стихії. За декілька днів, 30 червня, містом пронеслась ще одна негода. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!