На Львівщині автомобільну дорогу збудує компанія, яка фігурувала у антикорупційних розслідуваннях

2164 0
З Державного бюджету на це виділять 49 млн грн.
Фото умовне

Фото умовне

Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Львівській області оприлюднила тендер на будівництво автомобільної дороги державного значення Східниця – Пісочна. Переможцем аукціону стала ТОВ «Автомагістраль-Південь». 

Джерело: Prozorro

На цей проєкт витратять 49 млн 257 тис. грн. Першопочатково з Державного бюджету України виділили майже 65 млн грн, проте ТОВ «Автомагістраль-Південь» висунуло меншу пропозицію, яка і стала переможною.

Довідка про виконавця робіт:

Товариство з обмеженою відповідальністю «Автомагістраль-Південь» заснували у 2006 році в м. Одеса. Засновником та кінцевим бенефіціаром числиться Олександр Леонідович Бойко, проте теперішнім керівником є Микола Сергійович Тимофеєв.

Читайте також: У Львівській ОВА повідомили, чому в області руйнуються дороги

Також зазначимо, що згідно даних аналітичної платформи YouControl, товариство 16 раз фігурувало у антикорупційних розслідуваннях. «Автомагістраль-Південь» є лідером дорожньо-будівельної галузі часів «Великого будівництва». Компанія у 2021 році отримала від Укравтодору 23 млрд грн, у 2020 – 17 млрд грн. Будь-які інші фірми отримували в Укравтодору у двічі менші суми. 

Нагадаємо, що на автомобільній дорозі у Великих Мостах через річку Рата почнуть ремонтувати мостовий перехід, рух через нього буде перекрито до кінця року.

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!