На Львівщині браконьєр застрелив козулю. Скільки заплатить штрафу

1903 0
Браконьєром виявився житель Львова. Його уже притягували до відповідальності за подібний злочин.
Фото:shostka-flora.in.uа

Фото:shostka-flora.in.uа

На Львівщині в угідді державного резервного фонду, який перебуває під охороною державної лісової охорони Бібрського лісгоспу, браконьєр незаконно вполював козулю. Вину чоловіка довели, він має сплатити 32 тисячі гривень. Про це повідомили ДП «Бібрського лісгоспу» на своїй сторінці у фейсбук.

«Рейдова група лісгоспу проводивши рейд угіддями резервного фонду в ніч з 02 на 03 жовтня 2020 року, в околицях села Затемне, почула постріли в польових угіддях.

В полі виявили автомобіль, в якому був карабін та вбитий самець козулі. Районні мисливствознавці лісгоспу склали протокол про адміністративне правопорушення за статтею 85 ч. 2 Кодексу України про адміністративне порушення», – йдеться у повідомленні.

Чоловікові, який незаконно вполював козулю, доведеться заплатити штраф, суму якого визначить суд, та збитки в розмірі 32 тис грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!