На Львівщині будуватимуть ще одну концесійну дорогу. Підписано меморандум

6773 0
Автобан буде проходити територіями Львівської та Закарпатської областей і слугуватиме альтернативою ділянці М-06 Київ – Чоп.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Державне агентство автомобільних доріг України та турецька компанія ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» підписали Меморандум про підготовку пропозиції до державно-приватного партнерства у межах будівництва автомобільної дороги за маршрутом Стрий – Мукачево. Про це повідомили в Укравтодорі.

Читайте також: Львів шукатиме інвестора для будівництва канатної дороги на Високий замок 

ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» має власним коштом розробити техніко-економічне обґрунтування реалізації проєкту.

«Це вже другий подібний меморандум щодо залучення приватних інвесторів, який підписав Укравтодор цього року. Перший був підписаний із компанією «Автомагістраль-Південь» і стосувався розробки ТЕО для маршруту Краковець – Броди – Рівне. Тепер ми плануємо ще один концесійний проєкт для маршруту Стрий – Мукачево з компанією ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», – заявив голова Укравтодору Олександр Кубраков.

Автобан буде проходити територіями Львівської та Закарпатської областей і слугуватиме альтернативою ділянці М-06 Київ – Чоп.

У 2021 році планують розробити проєктно-кошторисну документацію. 

Після розробки ТЕО стане можливим проведення тендерних процедур та початок будівництва.

Читайте також: Укравтодор підписав Меморандум про будівництво дороги Краковець – Броди – Рівне

Нагадаємо, що Укравтодор та компанія «Автомагістраль-Південь» підписали меморандум щодо підготовки пропозиції про державно-приватне партнерство у межах проєкту будівництва та експлуатації автомобільної дороги за маршрутом Краковець – Броди – Рівне (за винятком ділянки Північного обходу м. Львова). 


 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!