На Львівщині через паводок перекрили ділянку дороги

1011 0
В багатьох місцях підмило проїзну частину
Фото: Максим Козицький

Фото: Максим Козицький

На Львівщині від сьогодні, 12 червня, тимчасово перекрили ділянку дороги загального користування Східниця – Верхнє Синьовидне. В багатьох місцях підмило проїзну частину, зруйноване асфальтобетонне покриття та габіонні підпірні стінки. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

«Щоб провести невідкладні роботи з відновлення зруйнованої проїзної частини автошляху Східниця – Верхнє Синьовидне, від сьогодні, 12 червня, цю ділянку дороги тимчасово перекрили для проїзду транспорту», – зазначив він.

Читайте також: Патрульні розповіли, як об'їхати підтоплені мости на Львівщині

За словами голови ЛОВА, підрядна організація вже почала роботи. Про відновлення руху на цій ділянці дороги повідомлять додатково згодом.

Нагадаємо, 10 червня, сильні дощі у селищі Східниця спричинили підняття рівня води у річці Східничанка. Через потужні зливи та стікання гірських річок постраждали два райони області – Дрогобицький і Стрийський. Наразі перекрито дорогу до 16 населених пунктів, однак можливий об’їзд. Детальніше про наслідки негоди, читайте тут. 

Додамо, що люди, майно яких постраждало, цілодобово можуть звернутися по консультацію на Гарячу лінію області за номером 112.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!