Мінливий березень. У Львові завтра падатиме сніг

1660 0
Через пориви вітру, сніг, мокрий сніг та підйом рівня води оголосили штормове попередження.
Ілюстративне фото: rozhyshche.rayon.in.ua

Ілюстративне фото: rozhyshche.rayon.in.ua

У найближчі дні у Львові та області буде прохолодно та падатиме мокрий сніг. Про це повідомляє Львівський гідрометцентр.

Сьогодні, 4 березня, буде хмарно з проясненнями, переважно без опадів, лише ввечері місцями невеликий дощ. Вночі на дорогах ожеледиця; слабкий туман. Вітер південно-західний, 9-14 м/с. Температура вночі становитиме від 2 градусів морозу до 3 тепла. Атмосферний тиск падатиме, відносна вологість повітря зменшиться.

Уже від завтра, 5 березня, вранці та вдень значний мокрий сніг та сніг, налипання мокрого снігу, місцями пориви північного вітру 15-20 м/с, хуртовини. На дорогах буде ожеледиця.

Читайте також: Львів, який хочеться запам'ятати. Атмосферні фото засніженого міста

Погоду у цей день визначатиме проходження холодного атмосферного фронту з півночі. Вітер північний, 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с, хуртовини. Температура упродовж доби від 1 градусу морозу до 4 тепла.

Через опади ймовірне погіршення видимості, тому Головне управління ДСНС України у Львівській області повідомляє про штормове попередження.

Крім того, найближчими днями, на рiчках басейну Днiстра очiкується пiдйом рiвнiв води на 0,2-0,7 м над рiвнями. На р. Стрв'яж, бiля с. Луки подальше затоплення заплави. Сьогодні ввечерi та впродовж наступних двох днів на р. Вишня, біля с. Твiржа (басейн Сяну) очiкується подальший поступовий пiдйом рiвня води на 0,1-0,3 м над рiвнем. Можливе подальше затоплення заплави, сільськогосподарських угiдь.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!