На Львівщині через ракетні удари були пошкоджені 86 об'єктів

1910 0
Серед пошкоджених об’єктів є 36 приватних та 20 багатоквартирних житлових будинків.
Фото: defence.ua

Фото: defence.ua

Від початку повномасштабного вторгнення росія завдала по території Львівщини 18 ракетних ударів. Через це були пошкоджені 86 об’єктів, частину з них вже відновили. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

За його словами, серед пошкоджених об’єктів є 36 приватних та 20 багатоквартирних житлових будинків, об’єкти військової та критичної інфраструктури, заклади освіти, готелі, підприємства, медустанова та відділення поліції.

«Станом на сьогодні за гроші місцевих бюджетів та приватних підприємств відновили 30 об’єктів. Найбільш коштовним є відновлення об’єктів критичної інфраструктури. За попередніми підрахунками, на відновлення 5 таких об’єктів в області необхідно понад 360 мільйонів гривень», — написав він. 

Читайте також: Як працює система оповіщення на Львівщині та що робити, коли сирени не чутно. Пояснення

Голова Львівської ОВА додав, що ці об’єкти подали для фінансування в межах Програми Офісу президента Fast Recovery.

Нагадаємо, 2 серпня російські окупанти завдали ракетного удару на Львівщині з району Каспійського моря. Сім із восьми ракет збила протиповітряна оборона. Одна ракета влучила у зенітно-ракетний комплекс. Які ракети запускає росія на Львівщину і чому не всі вдається збити, читайте у матеріалі.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!