На Львівщині чоловік переобладнав мікроавтобус, аби перевозити ухилянтів через кордон

5301 0
Він організував місце схову між пасажирським та багажним відділеннями.
Фото ДПСУ

Фото ДПСУ

На Львівщині викрили чоловіка, який переобладнав свій мікроавтобус «Фольксваген Крафтер», аби перевозити ухилянтів через кордон. Про це повідомила поліція Львівської області. 

«22 жовтня він з двома «ухилянтами», які перебували у схованці, приїхав на міжнародний пункт пропуску, розташований на території Яворівського району Львівської області, де намагався перетнути державний кордон України з Республікою Польща. Проте, під час проходження контролю прикордонники виявили чоловіків, які ховались у бусі», – йдеться у повідомленні правоохоронців. 

Водієм виявився 45-річний мешканець Дніпропетровської області, він намагався переправити двох військовозобов’язаних чоловіків із Сумської області. 

Наразі досудове розслідування за ч.2 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) завершене, а обвинувальний акт скерували до суду. Наразі йому загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Читайте також: Керівника одного з районних ТЦК затримали на Львівщині. Він переправляв ухилянтів за кордон

Нагадаємо, що на Львівщині викрили ще одну схему незаконного перетину кордону, яку організував викладач та двоє військових.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!