На Львівщині депутата підозрюють у приватизації земельних ділянок

1246 0
Чиновник незаконно міг приватизувати три земельні ділянки.
ФОТО: ЛЬВІВСЬКА ОБЛАСНА ПРОКУРАТУРА

ФОТО: ЛЬВІВСЬКА ОБЛАСНА ПРОКУРАТУРА

Депутата однієї із міськрад Львівщини підозрюють у незаконній приватизації земельної ділянки вартістю 2 млн грн. Про це повідомили у прокуратурі Львівської області.

Йдеться про ділянку загальною площею 2 га, яка знаходиться у Перемишлянському районі Львівської області. Для привласнення землі депутат протиправно повторно скористався правом одноразової безоплатної передачі ділянок із земель державної або комунальної власності громадянам України. Таким чином чиновник раніше вже приватизував дві земельні ділянки, однак попри це незаконно повторно отримав у приватну власність ще одну.

Читайте також: Експосадовця сільради на Львівщині підозрюють у розкраданні 69 мільйонів гривень

За позовом прокуратури незаконно приватизовані ділянки повернуто у власність територіальної громади. Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно чинного депутата однієї із міськрад Львівщини за фактом шахрайства.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!