На Львівщині 9-річний хлопець зібрав понад 26 тис. гривень для ЗСУ

1223 0
За весь час своєї діяльності хлопець зміг зібрати понад 2,5 млн грн для захисників України.
Фото: Самбірська міська рада

Фото: Самбірська міська рада

Дев’ятирічний Юрій Напора у суботу, 8 липня, приїхав до Самбора, аби своїм співом зібрати для кошти ЗСУ. Такою діяльністю хлопець займається понад рік і за цей час встиг зібрати для військових понад 2,5 млн грн. Про це повідомила Самбірська міська рада.

«Одного разу Юрчик почув історію хлопця з Чернігова, який передав велику суму на допомогу нашій армії. Не пригадаю зараз його імені. Син надихнувся і попросив допомогти йому з такою ж діяльністю», – розповів батько хлопця.

Читайте також: Львівська модельєрка зібрала понад 50 тисяч доларів на благодійному показі в США

Хлопець є учасником національного хору «Дударик». У свій вільний час він своїми співами збирає кошти на ЗСУ. Також йому допомагає батько, який акомпонує під час таких виступів.  

У Самборі Юрію Напорі вдалось зібрати 26 202 грн. Ці кошти підуть на придбання тепловізора для Юрія Годомського – воїна 82-ї десантно-штурмової бригади. 

Нагадаємо, що львівська капела «Дударик» виконала гімн України спільно з 15 тисячами хористів. Грандіозне дійство відбулося під час ювілейного хорового фестивалю у Ризі.

_________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!